Soita: (017) 282 4522 Sähköposti: myynti@kuopionlaakeri.fi

tuotteet ja palvelut

Laakerit

Valmistajien laakerit pitävät liikettä yllä ja koneet pyörimässä. Kysy lisää kattavasta valikoimasta ja pyydä meiltä taatusti kilpailukykyinen tarjous!

 

Työkalut

Kuopion laakeri tarjoaa asiakkailleen ainoastaan laadukkaita ja luotettavaksi todettujen maahantuojien tuotteita.

Leikkaavat työkalut

Laadukkaat leikaavat- ja hiovat työkalut ammattikäyttöön

Hitsaus

Kaikki teollisuuden tarvitsemat hitsaustuotteet

Hydrauliikka

Meiltä saat maailman johtavien hydrauliikkatarvike- ja komponenttivalmistajien tuotteita

Voimansiirto

Voimansiirotuotteitamme yhdistävät tinkimätön laatu ja luotettavuus.

kemikaalit ja voiteluaineet

Meiltä löydät mittavan valikoman kemikaaleja, kuten voiteluaineet, voitelurasvat ja teollisuuskemikaalit erilaisiin kohteisiin.

Koneet ja laitteet

Meiltä saat teollisuuden koneiden ja laitteiden myynnin sekä asennuksen

KATTAVA JA LUOTETTAVA VALIKOIMA HUIPPUMERKKIEN TUOTTEITA

Kuopion Laakeri tarjoaa asiakkailleen ainoastaan laadukkaita ja luotettavaksi todettujen jälleenmyyjien tuotteita. Ostitpa meiltä sitten työkaluja, kemikaaleja tai voimansiirtotuotteita, voit olla varma että ne ovat ammattilaisten käytössä testaamia ja luotettavaa laatua.

Valikoimamme on jo tällä hetkellä yksi Suomen kattavimmista ja uusia luotettavia yhteistyökumppaneita, sekä tuotemerkkejä liittyy jatkuvasti osaksi kasvavaa verkostoamme. Kartoitamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeita ja luetteloimme korvaavia osia ja tuotteita joka tarpeeseen.

Toimimme myös tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa ja pyrimme jatkuvasti vastaamaan kehittyvän tekniikan mukanaan tuomiin haasteisiin. Esimerkiksi ilman silikoni- tai vesivoitelua toimivat System Plast -hihnat ja muut energiatehokkaat tuotantoratkaisut kuuluvat tällaiseen kehityksen kärkeen jossa Kuopion Laakeri on tiiviisti mukana.