Soita: (017) 282 4522 Sähköposti: myynti@kuopionlaakeri.fi

Yritys

Kuopion Laakerin historia alkaa jo vuodesta 1987, jolloin koneteknikon koulutuksen saanut Juhani Puurunen perusti yrityksen entisen työkaverinsa kanssa. Kun Juhanilla oli yrittäjän taivalta takanaan Kuopion Laakerin kanssa 26 vuotta, alkoi tämä etsiä jatkajia elämäntyölleen.

Vuonna 2013 Kuopion Laakerin elämässä alkoikin uusi vaihe kun Jarmo Kokkarinen ja Janne Riekkinen ottivat yrityksen toiminnan jatkaakseen.

Miehillä oli ennestään vankka kokemus niin tuotanto- ja kunnossapitotehtävistä tehdasympäristössä, kuin sähkö-, automaatio- ja maanrakennuspalveluistakin, joten teollisuuden asiakkaiden tarpeet olivat kaksikolle jo ennestään tuttuja.

Kuopion Laakerin toiminta on kehittynyt uusien omistajien ohjauksessa jatkuvasti eteenpäin. Yritys toimii tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa ja pyrkii jatkuvasti vastaamaan kehittyvän tekniikan mukanaan tuomiin haasteisiin. Esimerkiksi ilman silikoni- tai vesivoitelua toimivat System Plast hihnat ja muut energiatehokkaat tuotantoratkaisut kuuluvat tällaiseen kehityksen kärkeen jossa Kuopion Laakeri on tiiviisti mukana.

Yrityksemme tuote- ja palvelutarjonta laajenee ja kehittyy jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Valikoimamme on jo tällä hetkellä yksi Suomen kattavimmista ja luotettavia yhteistyökumppaneita, sekä tuotemerkkejä liittyy jatkuvasti osaksi kasvavaa verkostoamme.